Då var det snart dags.
Slutet närmar sig! 
I min gamla blogg hittar man alltid en lista vid nyår. En lång jäkla lista med en massa frågor jag svarat på, om hur året har varit. Jag tänker inte göra någon sådan lista i denna blogg. Jag skippar det, känner jag. Men om jag ska sammanfatta detta år så har det väl varit alldeles förträffligt?! Jag hittade ju äntligen en utbildning som jag tyckte verkade perfekt, som jag dessutom kom in på! Så det blev ju hur bra som helst. Det känns som att den höjdpunkten har överträffat det mesta, så jag vet inte riktigt vad jag hade för mig innan det...

Hur bör 2018 bli då? 
Förhoppningsvis så flyter plugget på och jag får godkänt i alla kurser. Jag vill gärna att jag och alla i min närhet håller sig friska och glada och alla får sina drömmar uppfyllda. Jag hoppas även att mina fyra fyrfotingar håller sig friska! Då är jag nöjd. Behöver inte mycket mer än så. Gärna sol och värme när den tiden kommer! Nu verkar vi ju få en kanonvinter, så då kan väl sommaren bli fin också? Är det för mycket begärt kanske? Hoppas inte det. 

Jag har inga löften i år heller, utan mer målsättningar som jag hoppas kunna nå. Klickade precis hem lite yogaprylar, då ett mål är att ta tag ordentligt i yogan efter nyår! Min kropp behöver det, ordentligt! Tur det har öppnat en studio på fjället som man kan åka till. Det är ju så mycket roligare och effektivare att vara med på en klass än att köra pass hemma, i sin ensamhet. Nu jäklar! 

Jag älskar nyår! Även om det inte känns på samma sätt i år. Förut har det alltid varit en nystart, just för att det kanske inte varit så jäkla bra jämt. Det har varit en tydlig punkt på året där man kunnat peppa sig själv att göra bättre, att må bättre osv. Men nu är det ju redan bra! Nu känns det inte som en nystart. Men det är lika mysigt för det. Vi går mot ljusare tider och det är ju riktigt gött! God mat och härligt sällskap imorgon, det blir toppen det!

Gott slut allesammans och ett riktigt Gott Nytt År!