En riktig söndag.
Sov till kl 11 idag. Sommartid förvisso, men ändå. Det var länge ändå, now a days. 
Efter en mysfrukost med mina lurviga hjärtan fixade jag och donade i huset. Diskade, tvättade och dammsög. Känner att jag vill ta tag i en riktig vårrensning i både klädkammaren och garage, men vet inte riktigt när orken och tiden ska infinna sig. Vill få undan en massa bråte som bara ligger, så vi kan fylla på med mer viktiga saker i framtiden. En bebis tar juh sin lilla plats. Mer än vad den borde i förhållande till sin storlek. Men jag tror att jag tålmodigt får vänta tills säsongen är över och sambon är mer närvarande. 
Efter en promenad med bästisar och hundar i ett blåsigt Transtrand/Fiskarheden drog jag i mig lunch, somnade och sov i TRE timmar! Wtf? Aja. Vaknade lagom till att sambon kom hem, så det var ju trevligt iaf. 
Påminner mig själv om att det är okej att vila, sova och vara trött, sålänge jag tar mina promenader och äter bra. Det är lätt att jag bannar mig själv och tycker att jag är värdelös som inte orkar mer. Men med tanke på mitt schema just nu och en växande larv i magen så är nog vila och sömn jävligt bra. 
I skrivande stund ligger jag i badet och snart ska jag krypa ner, nyskrubbad, i en renbäddad säng. Klockan ringer 06 imorgon och det är dags för en dag i Mora.
 
All is well! Life is good! Just breathe.