Världens bästa månad & lite småkaos.
September är och förblir magisk! Jag ä-l-s-k-a-r den här månaden! Ljuset är så vackert, det är skön temperatur, färgerna kryper fram, svampen finns i skogen. Det är SÅ himla magiskt! 
Jag måste ut med kameran, känner jag. Nu när jag befinner mig i nya marker också, så blir det ju extra skoj att damma av min gamla Canon. 

Igår jobbade jag dag 12 av 12 och idag är jag äntligen lite ledig. Det börjar kännas i huvudet att jag jobbar mycket. Tur att jag trivs! Även på dag 12 så är det fortfarande kul att åka till jobbet. Det är lyxigt!
 
Snart fyller William 1 år. Ett helt litet år! Det blir läskigare och läskigare för var dag som går. Han kommer att börja gå snart och han är överallt och jag nojjar mig för det mesta. Tur att min käre sambo är lugn som en filbunke! Jag är inte riktigt gjord för att ha en nyfiken ettåring, känner jag.

Huset är lite smått kaosigt med grejer och lådor överallt. Men snart så. Snaaaart får vi iordning! 
Men för att det inte ska vara allt för mellow i livet så åker vi och träffar en kattunge idag! 
Jason behöver verkligen en kompis och det kommer bli så himla bra! Det är en f.d. hemlös katt som organisationen "Andra Chansen Mora Orsa" har räddat! Han, två syskon plus deras mamma. 
Så det kommer bli fullt ös här hemma om ett tag! (som om det inte redan är det...) Men det känns SÅ skönt i matte-hjärtat att Jason kommer få busa och gosa med en annan katt, istället för att försöka få igång Sita som inte alls är intresserad. Jag och sambon busar ju tydligen på fel sätt, för det är bara kul i någon minut...Men gosa, det kan vi iaf! Pheew! 

Det blir väl bra det här. Vi kör på, som vanligt!