Ledig helg, fix och don!
Jag är ledig både idag och imorgon och jag kickade igång dagen med en ordentligt rensning i pluggrummet. Min hörna jag har haft i 4 terminer behövs ju inte längre, eftersom jag är examinerad! (woopwoop!) Nu har jag istället gjort plats för en spjälsäng och byrå och kanske lite annat smått och gott en bebis kan tänkas behövas. Han kommer ju få spendera mestadels av tiden inne hos oss, såklart. Men senare är det ju gött med egen säng och eget rum. Där inne står även en fantastisk malm-säng med förvaring under madrassen. Vi har funderat fram och tillbaka och vill väl egentligen inte sälja den, då den är så bra! Men vi har inte heller någon plats för den just nu. Vad ska ett litet barn med en 140 cm bred säng till? Sängen har dessutom jävligt vassa kanter på stommen. Nä. Det blir till att sälja den och hitta något annat i framtiden, när det behövs.
När jag fick pluggrummet utstädat så gick det automatiskt med städning i sovrummet och rensning i dator-rummet och nu är allt så jäkla bra och ordnat! Ibland glimrar man (jag) till! 
Jag har även tagit nya mag-bilder! Det var sju veckor sedan och jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte dokumenterar den här badbollen som har växt fram.  
Nu ska jag bara ta en sväng med Sita så är denna dagen helt klart godkänd.