Nytt kapitel!
Alla dessa kaptiel i livet. Jag har tappat räkningen för länge sedan! De är oundvikliga och livsnödvändiga. Nu är det dags för ännu ett i mitt liv. Dags att vända blad. Huset vi bor i ska säljas och vi kan inte köpa det. Så det är dags för flytt igen! Denna gång med en snart 11-månaders röjarblöja i släptåg! Tänk vad allt går lite långsammare och blir mycket krångligare när man har en liten avkomma. Men tänk så mycket glädje den där lilla alstrar! Det nästan vibrerar i luften.
Vi flyttar till Venjan, som är en liten ort mittemellan Sälen och Mora, vilket passar oss alldeles ypperligt, då jag jobbar i båda orterna! Det är lugnt och skönt, ingen stor trafikerad väg inom hörhåll och det finns en jättefin badplats några minuter bort. William ska få gå i en riktig byskola, där förskolan ligger på nedervåningen i en stor, fin träkåk. På övervåningen går barnen i årskurs 1-6. 
Det verkar så himla bra och mysigt! 
Vi kommer hyra en liten gård med ett mysigt, gammalt, charmigt hus med konstiga vinklar och vrår. Vi är astaggade! Det ska framförallt bli så skönt att inte ha riksväg 66 tio meter utanför sovrummet. 
Ändock känns det lite vemodigt, såklart. Vi trivs bra där vi bor nu och vi har familjen väldigt nära. 
Men det är ju så i livet, man kan inte alltid få allt. Tyvärr. 

Det kommer bli så himla bra! Det känner jag i maggropen och den har alltid rätt.