Mycket som händer!
Nu är det full fart i livet! Mycket kul som händer och jag försöker att njuta, varje dag. För det första är det sista veckan på praktiken f.o.m. måndag. Vart tog tiden vägen?
Jag stormtrivs i Orsa och får komma tillbaka i sommar som vikarie, vilket känns otroligt kul! Jag känner mig väldigt uppskattad och som en i gänget. 
I torsdags var jag i stallet med en ungdom och rid-längtan bara skrek i mig! Lukten av stall och värmen från en mjuk mule var helt magiskt. Så jag tog tag i saken och hörde av mig till en som har hästar och på söndag ska jag ta min första ridtur på 10 år. Herregud...jag kommer inte kunna gå på flera dagar!
Jag hoppas med hela mitt hjärta att det är något jag kan få göra regelbundet i framtiden! Jag sitter och kollar på ridbyxor, skor och handskar och drömmer mig bort. Hästar är magiska. Skog är magiskt. Dessa två tillsammans är nästan oslagbart. 
Jag fick även gå på en föreläsning igår, via min praktik. Den handlade om alkoholism och beroende. Så jäkla intressant. Han som föreläste har varit nykter i 8 år och vilket mod han har! Att stå framför en publik och berätta om sina svagaste stunder i livet, berätta om all skit han utsatt andra för och vilket svin han var p.g.a. alkoholen, det kan inte vara lätt.
Föreläsningar är en av de bästa sakerna jag vet! Man kan bara sitta med sitt anteckningsblock och suga åt sig all information och lära sig massor. Fantastiskt! 
Förutom praktik, hästar, föreläsningar, att jag precis fyllt år och att jag ska på dop imorgon så ska ju två av mina bästa vänner gifta sig om två veckor! Det om något kommer bli helt galet kul, magiskt och vackert! 
Veckan efter det ska vi ner till västkusten en snabbis och gå på släktkalas! Då blir det hotellnatt och förhoppningsvis en visit på stranden. MItt i allt detta ska jag bli klar med en gruppuppgift och en individuell uppgift. Ny kurs startar den 15:e maj! Bam! 

Jag känner mig så jäkla tacksam. För allt! 
Försöker vara i nuet och bara njuta.